-61%

Het jaar van de bediening | Horeca Be Like & Wouter

Vorige Artikel 14 van 20 Volgende
€ 12,95 € 5,00 (inclusief 9% btw)

In maart 2015 verscheen ‘Het jaar van de bediening!’ In dit boek neemt Wouter je  op een toegankelijke manier aan de hand door de boeiende wereld van het bedieningsvak. Wouter riep 2015 uit als eerste ‘jaar van de bediening’ maar hij had beter kunnen zeggen: ‘Het decennium van de bediening!’ In de opvolgende jaren is de bediening namelijk alleen maar belangrijker geworden.

Gasten komen echt nog eens terug naar een restaurant met goede bediening, zelfs als het eten een beetje tegenviel. Andersom is dat nog maar de vraag. Een zaak met goed eten en slechte, chagrijnige bediening? Daar komen de meeste gasten maar 1 keer in hun leven!

Wouter zegt het zo:

“Vroeger kwamen mensen alleen maar naar de horeca voor eten en drinken. Als de bediening dan niet goed was maakte dat niet veel uit, je kwam voor het heerlijke eten en drinken wat je thuis niet van die kwaliteit had. Tegenwoordig hebben we dat thuis wel en komen we naar de horeca voor een beetje meer. Voor aandacht. Voor de mensen die er werken, voor de zorg die ons uit handen wordt genomen. Je zou kunnen zeggen: Vroeger kwamen mensen naar de horeca voor ‘WAT’ en eigenlijk helemaal niet voor ‘HOE’ en ‘WIE’ vandaag komen mensen voor juist voor ‘HOE’ en ‘WIE’ en is het ‘WAT’ soms zelfs ondergeschikt.”

Dit is de derde herziene druk die medio juni 2017 verscheen. 

 

© 2017 - 2021 Horecabo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel