Horeca na Corona

Vorige Artikel 4 van 20 Volgende
€ 9,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 7 stuks

Gijsbregt:

“Wouter, het lijkt erop of er elke dag wat nieuws te melden is. Nog nooit veranderde er zo veel in de wereld van de horeca. De overheid verandert, we weten nog niet wat het virus precies voor impact zal hebben, de economie staat op zijn kop. Al die veranderingen, niets is meer zoals het was. En dan komen wij met een boek. Op papier. Is dat nou wel zo handig? Straks is het achterhaald voor het bij de lezer belandt…”

Wouter:

“Daar heb je misschien gelijk in. Toch denk ik dat ‘de waarheid’ op papier in deze tijd helemaal niet bestaat. De waarheid is een soort diamant die steeds van kleur verandert als je anders kijkt. Wij kunnen met ons boek in eerste instantie onze eigen gedachten en meningen scherpen en de lezende ondernemer meenemen in onze overwegingen. Een andere kleur en invalshoek brengen in hun eigen diamant. Bovendien zal ons boekje in alle bescheidenheid uiteraard, ook een tijdsdocument is voor later!’

Aan de hand van 70 trends, onderwerpen, bewegingen en steekwoorden die iets te maken hebben met de meest bijzondere tijd die ons (horeca)land ooit beleefde,   laten trendwatcher Gijsbregt Brouwer (De Buik van Rotterdam) en horeca adviseur en columnist Wouter Verkerk (Misset Horeca, Wouterverkerk.nl) hun licht schijnen op de Horeca na Corona.  

 

© 2017 - 2021 Horecabo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel