Wouter Verkerk

Wouter Verkerk

Wouter Verkerk is trainer, adviseur en trendwatcher voor horecabedrijven en hun teams. Wekelijks schrijft hij een veelgelezen blog op zijn website over kleine dingen in het vak, die vaak nou net het verschil maken!

In januari 2016 verscheen de zesde druk van zijn eerste bundeling van deze blogs: ‘Dit is mijn wijk niet…!’ Medio april 2015 verscheen zijn tweede boek: ‘Dit is het jaar van de bediening!’ Eind 2015 publiceerde hij zijn jaarboek ‘Gastvrijheidsgek’ en in november 2016 verschenen ‘Is alles naar wens?’ en ' Horecablogs & Quotes' 

Wouter is met meer dan 200 presentaties en workshops een veelgevraagd horecatrainer en werkt door heel Nederland en België samen met grote en kleine horecabedrijven.

Verkerk Bartstra is het no-nonsense bureau voor gastvrijheid van Wouter Verkerk. Verkerk Bartstra is gevestigd in Amsterdam maar is actief in heel Nederland.

Verkerk Bartstra is een bureau gericht op horeca. Wij verzorgen trainingen en workshops voor kleine en grote teams, motivatiesessies ter voorbereiding van evenementen of (terras) seizoenen en zijn partner voor bedrijven die ons als vaste adviseur betrekken bij hun bedrijven.

Boeken

Dit is mijn wijk niet!
Dit is het jaar van de Bediening
Gastvrijheidsgek (uitverkocht)

Horecablogs & Quotes vol. 1
Is alles naar wens

Combideal: Vier boeken van Wouter Verkerk voor 37,50!

Links

WouterVerkerk.nl
VerkerkBartstra.nl

© 2017 - 2023 Horecabo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel