Petra Venekamp

Petra Venekamp

Adviseur Petra Venekamp werkt sinds jaar en dag in de gastvrijheidsector. Zodoende kent zij de operationele uitdagingen van de internationale hotellerie en nationale horecabranche van binnen en buiten. Ook is zij bekend met het gemeentelijk horecabeleid, de instanties en de wet- en regelgeving waarmee u te maken heeft.

Deze brede kennis, ervaring en overtuiging, tezamen met een dosis energie en humor brachten haar tot de oprichting van adviesbureau ConcreetAdvies in mei 2008. Want wie beter dan Petra kan ondernemers meenemen door het web van beleid, wetten en regels? Want wie beter dan Petra kan projecten en concepten ontwikkelen en uitvoeren voor lokale overheden, projectontwikkelaars en/of zorginstellingen? Zo biedt zij ondernemers ondersteuning bij de dagelijkse (voort)gang van zaken, alsmede bestuurders en projectontwikkelaars bij een vloeiende samenwerking en projectontwikkeling.

Profiel

Na het VWO volgde Petra Venekamp haar opleiding aan de Hogere Hotelschool Maastricht. Binnen haar technische keuzerichting (Food & Beverage, hotellerie) specialiseerde zij zich met name in de bouw en het opstarten van nieuwe horecazaken. Haar stages en eerste aanstellingen brachten haar naar verschillende hotels in binnen- en buitenland. Het is deze kennis van vooral F&B management binnen de hotels tezamen met die van de bedrijfsopvoering van horecazaken, die Petra brachten tot de oprichting van ConcreetAdvies. Haar langdurige werkervaring bij de brancheorganisatie voor de horeca, Koninklijk Horeca Nederland (KHN), kan ten slotte gezien worden als de perfecte aanvulling op haar curriculum. Hierdoor heeft Petra Venekamp veel kennis op het gebied van wet- en regelgeving maar ook in de werking van allerlei instanties, omdat zij zitting had in de verschillende werkgroepen, panels en besturen. Al met al beschikt ze over ruime ervaring, kennis en kunde binnen de horecabranche, waardoor ze haar diensten kan leveren voor horecaondernemers en voor hen van toegevoegde waarde kan zijn. Vooral bij KHN en Trainmark heeft ze ervaren dat het intensief begeleiden en adviseren van ondernemers, bestuurders, projecten en/of ontwikkelaars haar goed bevalt.

Tijdens haar carrière haalde Petra certificaten voor onder meer ‘train de trainer’, wijnkennis, gesprekstechnieken, snel lezen, safety management en projectmanagement. Door de cursus Professional Organizor helpt Petra opdrachtgevers en hun medewerkers efficiënt te werken door meer rust in hun werk en omgeving te creëren, informatie efficiënter op te slaan en deze ook terug te vinden. Opdrachtgevers kunnen kortom rekenen op een gedreven, enthousiaste, creatieve, goedlachse en betrokken vakvrouw.

Boeken

Oesters, ham & koekjes
Water, koffiebonen & melk

Combideal: de twee boeken van Petra Venekamp voor maar € 17,50!

Links

Concreet Advies

© 2017 - 2023 Horecabo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel