Navigatie

Peter Schoenmaker

Peter Schoenmaker

Hotelier Peter Schoenmaker was 15 jaar lang portier, receptionist, piccolo, ontbijtkok, schoonmaker, loodgieter, ober, PR medewerker, tuinman, boekhouder en deed de was in zijn eigen kleine maar luxe hotels. Eerst Spaarne 8 in Haarlem en later in Just2Suites in Zuidwest Frankrijk waar hij ook lunches en diners ging koken en het zwembad moest verzorgen.

Hotels die hij als tweede carrière juist begon vanwege hun kleinschaligheid, omdat hij dan eindelijk alle credits kon krijgen voor zijn inspanningen als hij zijn werk goed deed en de verantwoordelijkheid niet zou kunnen afschuiven als er wat mis ging.

Dat deed hij goed. Hij kreeg pagina’s vol gratis publiciteit in 264 magazines, TV programma’s en kranten wereldwijd. Van Marie Claire tot in de New York Times werd de lof gezongen op de sfeer en de service van zijn concept. Dat hij zijn allereerste boeking resoluut afwees met ‘ Nee, dat is in een weekend, dan zijn we dicht’ was een beginnersfoutje dat de lezers van zijn boeken niet horen, maar U nu wel.

Boeken

Je maakt wat mee als hotelier
De hotelier maakt weer wat mee

Combideal: De twee boeken van Peter Schoenmaker voor maar €25!

Links

PeterSchoenmaker.nl

© 2017 - 2018 Horecabo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel