Dit is mijn wijk niet...! | Wouter Verkerk

Vorige Artikel 3 van 15 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 18 stuks

Dit is mijn wijk niet…! Is het eerste boek van Wouter Verkerk en met ruim 25.000 verkochte exemplaren een echte horeca bestseller!

Wouter begon op zijn negende met werken in de horeca, hoewel je op die leeftijd eerder over ‘helpen’ spreekt. Van snackbar tot vijfsterrenhotel, van exclusieve partijen met Koninklijke gasten tot achter de bar in een bruin café, Wouter maakte het allemaal mee. En maakt het nog steeds mee! Want met ruim 200 presentaties en workshops per jaar in horecabedrijven door heel Nederland is Wouter nog altijd thuis in de Nederlandse horeca.

Hij helpt je gastvrijheid beter te begrijpen en gemakkelijker toe te passen in de praktijk. ‘Gastvrijheid is geen exacte wetenschap. In ieder horecabedrijf wordt er op een andere manier invulling aan gegeven. Zolang gasten dat een fijne manier vinden, dan is dat op die plek de beste vorm van gastvrijheid!’

Dit is mijn wijk niet is een bundeling van blogs die Wouter in de vorm van eye-openers uitwerkt in praktische tips en handvatten. Of zoals het Bierblad het samenvatte:

“Van ‘Sfeer is de belangrijkste beïnvloeder van de ervaring van de gast’ en ‘Een suggestie doen is niet opdringerig maar gastvrij’ tot ‘Laat je kok zien aan je gasten’; in 93 eye-openers loopt Verkerk langs de speerpunten van het horecavak.”

© 2017 - 2023 Horecabo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel