Water, koffiebonen en melk | Joost Leopold & Petra Venekamp

Artikel 16 van 18
€ 9,95 (inclusief btw)

Nieuw inspiratieboekje voor barista’s.
Als koffie ook jouw passie is… Zo begint het tweede inspiratieboekje van Concreet Advies uit Utrecht.

Na de eerste succesvolle uitgave ‘Oesters, Ham & Koekjes’, 51 inspiratietips voor de horecaondernemer, is op 15 mei tijdens het Amsterdam Coffee Festival het tweede inspiratieboekje ‘Water, Koffiebonen & Melk’ in samenwerking met koffie-expert Joost Leopold (Leopold Koffieschool) gelanceerd.

51 tips voor de (thuis)barista

Iedere koffieprofessional en koffieliefhebber wil het liefst altijd en overal de perfecte koffie maken. Water, koffiebonen & melk is een ontzettend leuk inspiratieboekje geworden, vol tips, heldere illustraties en handige weetjes voor zowel de professionele- als de thuisbarista, alles met het doel om deze nog betere koffie te kunnen maken.

7 elementen

In dit praktische boekje zijn de auteurs uitgegegaan van 7 elementen: melange, machtine, molen, mooi werken, melk, water en mens. Voor de perfecte koffie moeten al deze elementen in harmonie zijn. Wil je lekkerder koffie, dan ligt de oplossing in het aanpassen van een of meerdere van deze elementen. In dit boekje worden je handvatten aangereikt om je eigen stijl verder te ontwikkelen en juw koffie optiemaal in harmonie te brengen.

Geef meer dan je belooft

Water, koffiebonen & melk bevat ook pagina’s voor proefnotities. Handig voor je eigen tips, koffieontdekkingen en proeverijen. Zoals in alle boekjes uit deze reeks, krijg je meer dan je wordt beloofd. Water, koffiebonen & melk belooft 51 tips, maar je krijgt er 53. De reden hiervoor is eenvoudig, doe of geef altijd meer dan je belooft. Gekoppeld aan deze boekjes is er een Facebook pagina Stoereideeen. Hier worden dagelijks nog meer tips geplaatst.

© 2017 - 2024 Horecabo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel